web analytics

Outer Banks seizoen 3 bij Netflix

Outer BanksOp donderdag 23 februari is bij Netflix het derde seizoen van de Amerikaanse serie Outer Banks te zien. Dit seizoen telt tien afleveringen en een vierde seizoen is al aangekondigd.

Het laatste wat we zagen van John B (Chase Stokes) en zijn vrienden aan het einde van het tweede seizoen is dat ze wisten te ontsnappen van een cargoschip en ze vluchten naar de nabijgelegen kust. Hun schat zijn ze verloren aan de Camerons, maar ze zijn gestrand op een idyllisch eiland ver weg van huis en van hun ouders. Ze noemen het eiland Poguelandia en John B helpt Sarah (Madelyn Cline) om over haar trauma wat betreft haar vader Ward (Charles Esten) heen te komen. Ondertussen zijn Pope (Jonathan Daviss) en Cleo (Carlacia Grant) alleen in de jungle terwijl JJ (Rudy Pankow) aan Kiara (Madison Bailey) leert hoe je het beste kan vissen.

Ze lijken rust te hebben gevonden in dit oord, maar dat is van korte duur als ze Don Carlos Singh (Andy McQueen) ontmoeten, die zegt dat hij hen kan helpen om El Dorado, een legendarische gouden stad, te vinden. Carlos doet wat hij moet doen om deze schat zeker te stellen, vooral omdat hij de maffia achter hem aan heeft. De Pogues zijn ver van huis en zonder geld in hun zak en moeten dus vooral op elkaar vertrouwen.

Het derde seizoen van Outer Banks is vanaf donderdag 23 februari te zien bij Netflix

Lees ook:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven