web analytics

Dramaserie Fleishman is in Trouble bij Disney+

Vanaf woensdag 22 februari is bij Disney+ de Amerikaanse dramaserie Fleishman is in Trouble te zien. De serie telt acht afleveringen en is gebaseerd op het boek Fleishman zit in de problemen van Taffy Brodesser-Akner.

We volgen Toby Fleishman (Jesse Eisenberg), in de veertig en net gescheiden. Als hij voor het eerst datingapps probeert merkt hij dat hij een stuk beter in de markt ligt dan in zijn jeugd. Hij komt weer in contact is met zijn oude vrienden Seth (Adam Brody), een flierefluiter zonder vaste relatie en een goede baan en Libby (Lizzy Caplan), die getrouwd is, kinderen heeft en al jaren dezelfde baan heeft bij een magazine. Net als hij wil genieten van zijn vrijheid blijkt dat zijn ex-vrouw Rachel (Claire Danes) spoorloos is verdwenen en zijn twee kinderen Hannah (Maera Mahoney Gross) en Solly (Maxim Jasper Swinton) bij hem achterlaat in zijn appartement.

Terwijl Toby de zorg voor zijn kinderen moet combineren met een mogelijke promotie op zijn werk in het ziekenhuis en de verdwijning van Rachel moet hij realiseren dat als hij wil weten wat er met zijn vrouw is gebeurd hij eerlijk moet kijken wat er gebeurd is in hun huwelijk.

Fleishman is in Trouble is vanaf woensdag 22 februari te zien bij Disney+

Lees ook:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven