web analytics

Oogappels seizoen 4 bij NPO1

oogappelsVanaf woensdag 7 september is op NPO1 het vierde seizoen van de Nederlandse dramaserie Oogappels te zien. Dit seizoen telt tien afleveringen.

Mees (Maas Bronkhuyzen) zou intrekken bij zijn vader om zijn leven weer op rit te krijgen in Noorwegen, maar hij liep het bos in. Zijn moeder Fabie (Bracha van Doesburgh) is in alle staten en vertrekt meteen naar Noorwegen om hem te zoeken. Pip (Vera de Vries) gaat ondertussen bij Johan (Jaap Spijkers) en Ella (Jacqueline Blom) logeren. Merel (Malou Gorter) probeerde af te kicken van haar alcoholverslaving maar één glas wijn op een buurtborrel zorgt er voor dat ze beschaamd wakker wordt na een uit de hand gelopen nacht met de getrouwde buurman.

Nina (Aiko Beemsterboer) verhuist weer terug naar haar moeder, tot verdriet van Tim (Jeroen Spitzenberger) en Dina (Sam Ghilane). Carola (Eva Van der Gucht) en Marcel (Mike Libanon) maken serieuze plannen voor hun nieuwe strandtent terwijl Erik (Ramsey Nasr) uit eten gaat met Hannah van de boekenwinkel. Chris (Thor Braun) heeft moeite met slapen en Dina wordt aangenomen als de nieuwe conrector op het Hugo de Groot College.

Het vierde seizoen van Oogappels is vanaf 7 september elke woensdag te zien om 20:30 bij NPO1

Lees ook:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven