web analytics

The Third Day bij Ziggo

The Third DayVanaf dinsdag 15 september is bij Ziggo de Britse serie The Third Day te zien. De serie telt zes afleveringen.

In de eerste drie afleveringen gaat het om Sam (Jude Law). Hij is een rouwende vader die naar de plek is gegaan waar zijn zoon werd vermoord. Daar ziet hij een meisje dat op het punt om zichzelf van het leven te beroven. Hij vraagt of hij haar naar huis kan brengen. Ze blijkt op een eiland te wonen die alleen met eb bereikbaar is. Op het eiland wonen vooral buitenbeentjes en criminelen. Hij brengt het meisje naar de plaatselijke herberg die wordt geleid door Mr. Martin (Paddy Considine) en zijn vrouw Mrs. Martin (Emily Watson). Ook ontmoet hij de Amerikaanse antropoloog Jess (Katherine Waterston). Als hij niet meer van het eiland af kan moet hij blijven en doet hij mee aan de dagelijkse feesten en dat zorgt voor wilde, gewelddadige hallucinaties of dromen.

Vanaf de vierde aflevering zien we hoe Helen (Naomie Harris) haar twee dochters naar het eiland brengt voor een vakantie en daar gaat de gekte verder.

The Third Day is vanaf dinsdag 15 september wekelijks te zien bij Ziggo on Demand bij het Movies & Series XL-pakket

Lees ook:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven