Nieuwe seizoenen voor Versailles, Halt & Catch Fire en Bob’s Burgers

Halt & Catch FireGoed nieuws voor de fans van de animatieserie Bob’s Burgers, de Amerikaanse zender Fox heeft van de serie twee nieuwe seizoenen besteld. De serie heeft dan in totaal acht seizoenen en is minstens tot mei 2018 te zien. De serie volgt de familie Belcher en hun belevenissen terwijl ze een hamburgerrestaurant runnen. In Nederland is de serie op Comedy Central te zien.

Een derde seizoen is er voor de serie Halt & Catch Fire. De kabelzender AMC heeft besloten nog een seizoen van de serie te bestellen. De kijkcijfers waren gemiddeld voor de zender, maar de kritieken waren een stuk beter voor het tweede seizoen dan voor het eerste seizoen. Wel krijgt het derde seizoen een nieuwe hoofdschrijver, namelijk de twee bedenkers van de serie. In Nederland wordt de serie uitgezonden door AMC.

Ook een derde seizoen is er voor de serie Tyrant. Deze serie gaat over de zoon van een dictator in het Midden Oosten terugkeert naar het land van zijn vader. Het tweede seizoen telde nog twaalf afleveringen, maar het derde zal er tien tellen net als in het eerste seizoen. Het eerste seizoen is in Nederland uitgezonden door RTL5.

De serie Versailles heeft ook een tweede seizoen gekregen van de Franse zender Canal+ zelfs nog voordat het eerste seizoen is uitgezonden, dat gebeurd pas in november. Het tweede seizoen zal net als het eerste tien afleveringen tellen. In Versailles volgen we Louis XIV in zijn eerste jaar als Koning van Frankrijk en zien we hoe hij grootste plannen heeft voor Versailles. Het tweede seizoen zal een paar jaar later afspelen.

Lees ook:

Redactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *