Netflix met Kaos en Away, Amazon met Human Love

NetflixNetflix heeft twee nieuwe series aangekondigd. De eerste is Kaos, een komische hervertelling van de Griekse mythologie door Charlie Covell (die ook verantwoordelijk was voor The End of the F***ing World). In de tien afleveringen tellende serie volgen we thema’s als genderpolitiek, macht en leven in de onderwereld.

De andere serie is Away, een dramaserie die ook tien afleveringen krijgt. De serie is bedacht door Andrew Hinderaker, Jason Katims en Matt Reeves. De serie volgt Emma Green, een Amerikaanse astronaut die haar man en tienerdochter moet achterlaten om leiding te geven aan een internationale ruimtecrew voor een missie van een jaar. Het is een serie over hoop, menselijkheid en hoe uiteindelijk we elkaar nodig hebben om onmogelijke dingen mogelijk te maken.

Amazon maakte bekend dat ze de serie Modern Love gaan uitzenden. Een half uur durend romantische komedie gebaseerd op de populaire column in de New York Times. In acht opzichzelfstaande afleveringen zal de serie liefde laten zien in al zijn vormen, waaronder seksueel, romantisch, familiair, platonisch en zelfliefde. De serie wordt gemaakt door filmmaker John Carney.

Lees ook:

Redactie