web analytics

Net5 gaat The Shannara Chronicles en Madam Secretary uitzenden

The Shannara ChroniclesDe zender Net5 heeft bekendgemaakt dat ze de Amerikaanse series Madam Secretary en The Shannara Chronicles gaan uitzenden. De twee series staan in het uitzendschema van augustus 2016, maar de start van de series zijn uitgesteld naar september 2016.

Op 20 september wordt de eerste aflevering van de Amerikaanse serie Madam Secretary uitgezonden. In deze serie volgen we de nieuwe minister van Buitenlandse zaken Elizabeth McCord (Téa Leoni). Zij krijgt deze baan nadat de vorige minister van Buitenlandse Zaken onder verdachte omstandigheden om het leven is gekomen. De keus is op haar gevallen om haar non-politieke gedrag, haar kennis over het Midden-Oosten, haar talenknobbel en dat ze heel erg buiten de hokjes denkt. Het eerste seizoen telt 22 afleveringen.

Vanaf 7 september worden de eerste twee afleveringen uitgezonden van de fantasyserie The Shannara Chronicles. In deze serie is mensheid duizenden jaren geleden ten onder gegaan en zijn er vier landen waar de elven, mensen en trollen samenleven. Maar dan blijkt dat de magische ellcrys boom langzaam aan het sterven is. En die boom is nogal belangrijk: het heet een magische spreuk die het kwaad weghoudt. De twee uitverkorene om te zorgen dat er een nieuwe Ellcrysboom zal groeien zijn Wil Ohmsford (Austin Butler) en Amberle Elessedil (Poppy Drayton). Later krijgen ze hulp van eretria (Ivana Baquero), maar als de boom zijn kracht verliest komen er ook meer demonen op hun pad. De serie telt tien afleveringen en wordt in vijf weken uitgezonden.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven