Stalker, Mysteries of Laura, Scorpion en meer krijgen volledig seizoen

Opnieuw hebben twee zenders negen afleveringen er bij bestelt van een serie, zodat deze een volledig seizoen heeft. Dit zegt natuurlijk nog niets of ze ook volgend jaar nog in de uitzendschema’s staan, maar meer afleveringen is altijd goed nieuws.

De Amerikaanse zender CBS heeft vier dramaseries een volledig seizoen gegeven. NCIS:New Orleans heeft een volledig seizoen, de serie is net als moederserie NCIS en NCIS:LA enorm populair. Natuurlijk gaat het weer om een team die moorden oplost. De serie komt in november bij sbs6 op het scherm.

Ook de serie Scorpion, over een groep hackers die een team vormen bij Homeland Security, krijgt een volledig seizoen. Scorpion is vanaf december te zien bij Veronica. Madame Secretary krijgt er ook negen afleveringen bij. Die serie gaat over Téa Leoni die de minister van Buitenlandse Zaken speelt. De vierde serie die negen afleveringen er bij krijgt is Stalker, deze serie gaat over een groep politiemensen die stalkingszaken oplossen. Deze serie is vanaf november te zien bij sbs6.

De zender NBC geeft hun serie The Mysteries of Laura negen afleveringen er bij. Die serie volgt Debra Messing als rechercheur die op haar werk moordzaken oplost, maar thuis haar handen vol heeft aan haar tweeling. Als je denkt dat dit bekend voorkomt, dat klopt dit is de Amerikaanse versie van Rechercheur Ria die ook weer gebaseerd was op een Spaanse versie.

Lees ook:

Redactie