Muzikale komische serie Galavant bij Videoland

GalavantVanaf 1 september is bij Videoland het eerste en tweede seizoen van de komische serie Galavant te zien. De serie telt achttien afleveringen.

Galavant (Joshua Sasse) is een ridder die geen geluk heeft en besluit om zijn reputatie op te vijzelen door achter de gemene Koning Richard (Timothy Omundson) aan te gaan die Madalena (Mallory Jansen), de liefde van zijn leven, heeft gekidnapt. Galavant krijgt hulp van zijn schildknaap Sid (Luke Youngblood) en van prinses Isabella (Karen David) van het koninkrijk Valencia wat is veroverd door Richard. Koning Richard krijgt hulp van Gareth (Vinnie Jones) en zijn chef Vincenzo (Darren Evans).

In het tweede seizoen probeert Richard een nieuwe invulling aan zijn leven te geven en wordt verliefd op Roberta Steinglass (Clare Foster). Isabella is uitgehuwelijkt aan prins Harry van Hortensia (Kemaal Deen-Ellis), haar neefje die 11 jaar is. Dit wil ze niet, maar tovenaar Chester Wormwood (Robert Lindsay) probeert haar te hypnotiseren, maar als dat niet lukt wil hij Gareth en Madalena overhalen om een oorlog met Hortensia te beginnen.

De serie Galavant is vanaf 1 september te zien bij Videoland.

Lees ook:

Redactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *