web analytics

Mocro Maffia seizoen 4 bij Videoland

MocromaffiaVanaf vrijdag 28 januari is bij Videoland het vierde seizoen van de Nederlandse misdaadserie Mocro Maffia te zien. Dit seizoen telt 8 afleveringen.

Ook in het vierde seizoen duurt de ruzie tussen het kamp Romano en zijn rivaal Paus nog altijd voort. Romano (Mandela Wee Wee) sluit met zijn nieuwe Mexicaanse zakenpartners een deal met een Duits-Turkse clan in Düsseldorf om niet alleen Paus (Achmed Akkabi), maar ook zijn leverancier Tia Alvarez (Martha Villada Marquez) uit de weg te ruimen. Paus zint na zijn marteling op wraak en stuurt Tatta (Robert de Hoog) met een nieuwe partner naar Duitsland.

Samira (Zineb Fallouk) probeert de moord op Mo weg te stoppen door verder te gaan met haar leven, maar als ze bij een buurtbijeenkomst de ernst van haar situatie begint in te zien zijn de ogen van rechercheur Moussaoui (Nizar El Manouzi) al op haar gericht en moet ze hem af zien te schudden. Ze negeert hierbij haar man Taxi (Iliass Ojja) en roept de hulp in van Tonnano (Khalid Alterch). Die probeert op zijn beurt weer Komtgoed (Marouane Meftah) te vinden vanwege een schuld en Komtgoed wil juist de criminele wereld verlaten, iets wat lastig gaat als ook zijn vrienden wraak willen voor Ibo.

Het vierde seizoen van Mocro Maffia is vanaf 28 januari te zien bij Videoland

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven