web analytics

Miss Scarlett and the Duke seizoen 2 bij BBC First

Miss Scarlet and the DukeVanaf dinsdag 6 september is bij BBC First de historische detectiveserie Miss Scarlett and the Duke te zien. Dit seizoen telt zes afleveringen.

Dit seizoen gaat het weer over de eerste vrouwelijke detective van Londen, Eliza (Kate Phillips) die ondanks de vooroordelen van William the Duke (James Stuart) haar scherpe verstand en intuïtie gebruikt om zaken op te lossen. We beginnen een paar maanden na het eerste seizoen, Eliza heeft de moord op haar vader opgelost en de liefdesrelatie met William begint op gang te komen.

In de eerste aflevering wordt ze ingehuurd door een vrouw om haar zus te vinden, het enige probleem is dat deze zaak al behandeld en gesloten is door de politie wat weer voor spanningen zorgt bij Eliza en the Duke. In de andere afleveringen wordt ze ingehuurd om een schets van Charles Darwin te vinden, wordt ze verdacht van een reeks inbraken en komt ze oog in oog te staan met Patrick Nash (Felix Scott) die een groot privédetective bedrijf heeft. Hij wil dat ze voor hem komt werken en zo niet dan maakt hij haar bedrijf kapot.

Miss Scarlett and the Duke is vanaf 6 september elke dinsdag om 21:00 uur te zien op BBC First.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven