web analytics

Misdaadserie Queens of Mystery bij BBC First

Vanaf dinsdag 19 september is bij BBC First de Britse komische mystery-serie Queens of Mystery te zien. Het eerste seizoen telt zes afleveringen.

In de serie volgen we Matilda Stone (Olivia Vinall) die pas promotie heeft gemaakt als brigadier-rechercheur en als nieuwe werkplek naar Wildemarsh wordt gestuurd, haar geboorteplaats. Haar baas waarschuwt haar al dat haar baan niet de hulp nodig heeft van haar drie tantes Beth (Sarah Woodward), Cat (Julie Graham) en Jane Stone (Siobhan Redmond) die misdaadromans schrijven. Maar als in de eerste aflevering er een moord plaatsvindt bij een misdaadschrijversfestival kan ze haar tantes niet tegenhouden om een eigen onderzoek te beginnen. Met de hulp van echte als bedachte misdrijven weten ze verschillende moorden op te lossen. Hoewel ze deze allemaal weten op te lossen blijft er toch één zaak onopgelost: dat van de mysterieuze verdwijning van Mathilda’s moeder. Naast het onderzoek zijn de tantes ook druk bezig om hun nichtje te helpen bij het vinden van de liefde.

In andere afleveringen is Beth een verdachte in een moordzaak, keert een band uit de jaren 80 terug naar het stadje en moet Matilda een vermiste hond opsporen tot één van de bandleden dood wordt gevonden.

Queens of Mystery is vanaf 19 september elke dinsdag om 21:00 te zien bij BBC First

Lees ook:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven