web analytics

Miniserie Spies of Warsaw bij Canvas

Spies of Warsaw
Op 16 en 23 december zend Canvas de miniserie Spies of Warsaw uit. De serie gaat over een spion in de jaren voor de Tweede Wereldoorlog.

Bij de Franse ambassade is Kolonel Jean-Francois Mercier (David Tennant) de nieuwe militair attaché. Hij is een oorlogsheld uit de vorige wereldoorlog en komt terecht in een wereld van ontvoering, verraad en intriges in de diplomatenwereld en de achterstegen van Warschau.

Mercier hoort van zijn Duitse informant Edvart Uhl (Ludger Pistor) dat de Duitsers een invasie voorbereiden, dus gaat hij samen met zijn handlanger Marek (Miroslaw Zbrokewicz) op onderzoek uit en ondervinden inderdaad dat de Duitsers iets voorbereiden. Op hetzelfde moment heeft hij een affaire met de perzische Anna (Janet Montgomery) die een uitzichtloze relatie heeft met de Russische politieke journalist Maxim Mostov (Piotr Baumann). Als de relatie tussen Anna en Mercier heviger wordt is het duidelijk dat ze moet kiezen en hebben zijn gevoelens invloed op zijn missie en is Anna wel te vertrouwen?

Spies of Warsaw is vanaf 16 december te zien om 21:20 op Canvas

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven