web analytics

Miniserie All the Light We Cannot See bij Netflix

Op donderdag 2 november is de miniserie All the Light We Cannot See te zien bij Netflix. De serie telt vier afleveringen en is gebaseerd op het boek Als je het licht niet kunt zien van Anthony Doerr.

In de serie volgen we het Franse blinde meisje Marie-Laure (Aria Mia Loberti) die het door de Duitsers bezette Parijs weet te ontvluchten met haar vader Daniel LeBlanc (Mark Ruffalo) die in het museum werkte en een bijzondere diamant meeneemt om er voor te zorgen dat die niet in handen komt van de nazi’s.

Ze worden achterna gezeten door gestapo-officier Reinhold von Rumpel (Lars Eidinger) die de diamant zelf in handen wil krijgen. Marie-Laure en Daniel vinden onderdak in het kustplaatsje Saint-Malo bij oom Etienne (Hugh Laurie) die geheime radioboodschappen stuurt als onderdeel van het verzet.

Daar komt Marie-Larure in contact met de jonge Werner (Louis Hofmann), een briljante tiener die wees is en door het nazi-regime aan het werk is gezet om illegale radiozenders op te sporen en uit te schakelen.

All the Light We Cannot See is vanaf donderdag 2 november te zien bij Netflix

Lees ook:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven