web analytics

Mighty Ducks: Game Changers bij Disney+

The Mighty Ducks Game ChangersVanaf vrijdag 26 maart is bij Disney+ de serie Mighty Ducks: Game Changers te zien. De serie telt tien afleveringen.

In de serie zien we dat ijshockeyclub the Mighty Ducks in tegenstelling tot de films uit de jaren 90 nu een prestigieus jeugdsportteam is geworden waar de ouders er zo boven op zitten dat er geen lol meer in is. Evan (Brady Noon) kan niet opboksen tegen de kinderen die op zomertraining gaan met professionele trainers en dus zet de trainer hem uit het team. Zijn moeder Alex (Lauren Graham) besluit om een nieuw team op te richten voor kinderen die juist plezier hebben in het spel. Dan komt ze al snel in contact met Gordon Bombay (Emilio Estevez) die een ijshal heeft maar nu een hekel heeft aan ijshockey.

Gordon wordt opnieuw een ijshockeytrainer en leert een team van incompetente kinderen hoe ze moeten schaatsen, overspelen en schieten. Het team bestaat onder andere uit Nick (Maxwell Simkins), de broer van Evan die een podcast heeft, Logan (Kiefer O’Reilly), die nieuw in de buurt is en klasgenoten Lauren (Bella Higginbotham), die overeenkomst ziet in de sport en haar fantasy-spelletjes, Sam (De’Jonn Watts) en Koob (Luke Islam).

Mighty Ducks: Game Changers is vanaf 26 maart elke vrijdag te zien bij Disney+

Lees ook:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven