web analytics

Martial Arts-serie Into the Badlands bij AMC

Into the BadlandsVanaf maandag 16 november wordt op de digitale zender AMC de serie Into the Badlands uitgezonden. Hiermee wordt deze serie binnen 24 uur in Nederland uitgezonden.

De martial arts-serie Into the Badlands speelt zich honderden jaren in de toekomst af waar de sterkste en meest brute alle rijkdom en kracht hebben. Dit gebied heet de Badlands en is verdeeld tussen zeven Barons die met elkaar rivaliseren. Hun hebben alle dagelijkse voorzieningen in handen en weten met steun van hun leger met Clippers hun wil wet te maken. Deze Clippers worden vaak niet ouder dan dertig, maar Sunny (Daniel Wu) is geen normale Clipper. Hij is een behendige vechter en weet zo telkens te promoveren en is nu Hoofd-Clipper en de meest vertrouwde adviseur van Baron Quinn (Marton Csokas).

Quinn is al tientallen jaren de meest machtige Baron en is in die tijd niet aangevallen, maar een nieuwe Baron, The Widow (Emily Beecham) is begonnen met het aanvallen van zijn transport. Een aanval van haar brengt Sunny naar M.K. (Aramis Knight), een tienerjongen die een dodelijke verrassingsaanval heeft overleefd. Sunny komt er snel achter dat hij iets te verbergen heeft en dat er een prijs op zijn hoofd staat. Als The Widow haar aanval op Quinn blijft volhouden blijkt dat het lot van Sunny en M.K. met elkaar verbonden is. Ze worden mentor en leerling en ontdekken zo hun doel in het leven, iets wat een verschil in de chaos kan maken en misschien wel tot verbetering kan leiden in de Badlands.

Into the Badlands is vanaf 16 november elke maandag om 22:00 te zien op AMC.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven