web analytics

Magische serie Trollie van start bij Zapp

TrollieVanaf zaterdag 17 oktober wordt op Zapp de tiendelige magische serie Trollie uitgezonden waarin boekenwurm Max vriendschap sluit met een trol.

Zoals elk jaar gaat de tienjarige Max Pluim (Leo Willems) logeren bij oma Mimi (Olga Zuiderhoek) in een bergdorp. Daar in het oude landhuis Berestein komt de hele familie samen om Kerst te vieren. Oma vertelt altijd verhalen over kabouters, elfen en trollen. Het lijken allemaal verzinsels te zijn tot Max door het ijs zakt en hij wordt gered door Trollie (Richard de Ruijter). Hij is verdwaald en weet niet hoe hij naar huis moet komen. Maar bij Oma kunnen ze ook niet blijven, want de koelkast is om de haverklap leeg en het hele huis zit onder het snot. Ondertussen is Max ook bevriend met Sellie (Pauline Bas) zij is de dochter van Oostereng (Koen de Graeve) die naast Oma Mimi woont en eigenaar is van het hotel. Hij wil graag het huis van oma hebben en heeft snode plannen samen met zijn handlanger Pus (Stefaan Degand).

Wanneer Trollie een te grote rotzooi maakt besluit Max om zijn familie te verlaten met kerst en samen met Trollie op zoek te gaan naar zijn thuis in Ekeby, het land van trollen, kabouters en eenhoorns.

Trollie is vanaf 17 oktober elk zaterdag om 19:00 te zien bij Zapp. In België wordt de serie vanaf zondag 18 oktober om 18:35 uitgezonden op Ketnet.

Lees ook:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven