Last Man on Earth, The Mick en Brooklyn Nine-Nine gecanceld,

Brooklyn Nine-NineDe Amerikaanse zender Fox heeft de komedieserie Last Man on Earth gecanceld. Het nieuws werd bekend via een instagrampost van hoofdrolspeelster January Jones. De laatste aflevering van het vierde seizoen eindigde met een cliffhanger, dus een heel mooi einde kent de serie niet. De serie ging over een groep overlevenden die een dodelijk virus hebben overleefd. In Nederland was de serie te zien bij Comedy Central.

Fox maakte ook bekend dat de serie The Mick stopt na twee seizoenen. De serie ging over Mickey (Kaitlin Olson) die besloot om de opvoeding van haar nichtje en neefjes op zich te nemen als haar zus het land ontvlucht nadat de politie haar zoekt fraude. In Nederland was de serie te zien bij Comedy Central.

Ook de serie Brooklyn Nine-Nine stopt na vijf seizoenen. In de serie volgde we verschillende agenten van de 99ste precinct in New York. Als terugkerende verhaallijn heeft de serie de relatie tussen Jake Peralta (Andy Samberg) en Amy Santiago (Melissa Fumero). Er zijn geruchten dat de serie misschien naar NBC of naar Hulu zou gaan. In Nederland is de serie te zien bij Comedy Central.

Lees ook:

Redactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *