NBC met The InBetween, Fox met Rel en Last Man Standing keert terug

Last Man StandingDe zender NBC heeft de dramaserie The InBetween aangekondigd. De serie gaat over Cassie Bishop (Harriet Dyer) die kan communiceren met de doden. Ze ziet ze en helpt ze met hun problemen. Als haar goede vriend DEtective Tom Hackett en zijn nieuwe partner, voormalig FBI-agent Damien Asante hulp nodig hebben biedt ze haar hulp aan en kan ze helpen de meest uitdagende zaken op te lossen. Acteurs zijn: Anne-Marie Johnson, Cindy Luna, Chad James Buchanan en Paul Blackthorne.

Fox gaat komend seizoen de komedieserie Rel uitzenden. De serie gaat over Lil Rel (Lil Rel Howery), een succesvolle man die leeft bij zijn motto ‘geloof in jezelf en goede dingen komen vanzelf’. Maar dat wordt lastig als hij merkt dat zijn vrouw een affaire heeft met zijn kapper. Hij moet zijn leven opnieuw opbouwen als een vader op afstand die op zoek is naar liefde, respect en een nieuwe kapper. Andere acteurs zijn: Jess Moore en Jordan L. Jones.

De komedieserie Last Man Standing keert terug voor een zevende seizoen. Vorig jaar was de serie gecanceld bij de zender ABC, maar nu keert de serie weer terug bij de zender Fox. De serie gaat over Mike Baxter (Tim Allen), een marketingdirecteur voor buitensportbedrijf en zijn gezin met zijn vrouw, drie dochters, kleinzoon en de mannen van zijn dochters. De meeste acteurs keren terug, waaronder Tim Allen, Nancy Travis, Jonathan Adams, Amanda Fuller, Christoph Sanders en Jordan Masterson. Ook is de verwachting dat Hector Elizondo terugkeert.

Lees ook:

Redactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *