web analytics

Laatste seizoen van Lost in Space bij Netflix

Lost in SpaceOp woensdag 1 december verschijnt bij Netflix het derde en laatste seizoen van de science fictionserie Lost in Space. Dit seizoen telt acht afleveringen.

Aan het einde van het tweede seizoen zagen we een heel schip met robots het Resolute moederschip aanvallen en enteren. Maureen (Molly Parker) en Don (Ignacio Serricchio) proberen ze in de val te lokken terwijl Judy (Taylor Russell) bezig is om de 97 kinderen in het schip via een Jupiterschip, bestuurd door de Robot, weg te sturen naar een veilige haven. Maar ze komen terecht op een onbekend sterrenstelsel en vinden daar het schip Fortuna, die twintig jaar geleden verdween en onder commando stond van Grant Kelly, de vader van Judy.

In het derde seizoen komen er geheimen aan de oppervlakte dat hun levend zal veranderen en moeten John en Maureen, samen met Don hun enorme best doen om hun kinderen weer te zien, want die kans is erg klein. De Robinsons zijn nu niet alleen verdwaald, maar ook gescheiden van degene waar ze van houden net op het moment dat de grootste buitenaardse aanval begonnen is.

Het derde en laatste seizoen van Lost in Space is vanaf 1 december te zien bij Netflix

Lees ook:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven