web analytics

Dans-dramaserie The Big Leap bij Disney+

The Big LeapVanaf woensdag 1 december is bij Disney+ de Amerikaanse dramaserie The Big Leap te zien. De serie telt negen afleveringen.

De serie gaat over een diverse groep mensen die tegenslagen hebben gehad en nu hopen hun levens te veranderen door mee te doen aan danswedstrijd op tv waarbij ze een moderne versie van Het Zwanenmeer gaan dansen.

Voor de deelnemers is dansen vooral een emotionele uitlaatklep, bijvoorbeeld voor Julia Perkins (Teri Polo) die een slecht huwelijk heeft, of voor Justin Reyes (Raymond Cham Jr.) die zijn seksualiteit wil accepteren of voor Mike Devries (Jon Rudnitsky) die het lastig heeft met werk in de huidige economie. Gabby (Simone Recasner) is een alleenstaande moeder die van haar eigen moeder geen steun krijgt ziet dansen als een manier om zichzelf te uiten. Zij wordt gekoppeld door de productie aan Reggie Sadler (Ser’Darius Blain), een atleet die hoopt op een tweede kans. De productie is in handen van Nick Blackburn (Scott Foley) die verhaallijnen bedenkt voor de kandidaten, want hij wil vooral goede tv maken.

The Big Leap is vanaf 1 december elke woensdag te zien bij Disney+

Lees ook:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven