web analytics

Laatste seizoen Game of Thrones bij Ziggo

Game of ThronesVanaf maandag 15 april is bij Ziggo het achtste en laatste seizoen van de Amerikaanse serie Game of Thrones te zien. Dit seizoen telt zes afleveringen.

In het laatste seizoen zien we wie er na de laatste strijd tussen het leger van de Night King en de inwoners van Westeros op de IJzeren troon beland. Nu zit Cersei Lannister (Lena Headey) nog op de troon en ze doet er alles aan om daar dan ook te blijven, ze heeft een alliantie met Euron Greyjoy (Pilou Asbæk) en Randyll Tarly om het op te nemen tegen Daenerys Targaryen (Emilia Clarke) die vindt dat zij als laatste Targaryen er recht op heeft. Jaime Lannister (Nikolaj Coster-Waldau) besluit zich van zijn zus af te keren en naar het noorden te gaan om tegen de grote vijand te vechten. In het noorden is Jon Snow (Kit Harington) de Koning en hij zoekt juist steun bij Daenerys, niet voor de IJzeren troon, maar om het op te nemen tegen de Night King.

In Winterfell is Sansa Stark (Sophie Turner) het hoofd en heeft ze met hulp van haar zus Arya (Maisie Williams) en broer Bran (Isaac Hempstead-Wright), die nu de Three eyed Raven is afgerekend met Peter Baelish. Door de informatie van Bran, dat Jon een legitieme zoon is van Rhaegar Targaryen en Lyanna Stark, en dus meer recht heeft op de IJzeren Troon dan Deanerys kan zorgen voor een breuk in de alliantie tussen Jon en Daenerys, die ook romantische gevoelens voor elkaar hebben gekregen.

Het achtste seizoen van Game of Thones is vanaf 15 april elke maandag vanaf 21:00 te zien bij Ziggo on Demand met het Ziggo Movies & Series XL  pakket

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven