web analytics

Game of Thrones seizoen 7 bij Ziggo

Game of ThronesVanaf maandag 17 juli is bij Ziggo het zevende seizoen te zien van de Amerikaanse serie Game of Thrones. Dit seizoen telt zeven afleveringen.

In het zevende seizoen zien we hoe Deanerys Targaryen (Emilia Clarke) met de hulp van Theon (Alfie Allen) en Yara (Gemma Whelan) Greyjoy terugkeert naar Westeros. Ze gaat terug naar Dragonstone, wat het huis van haar familie was voordat Stannis Baratheon het had ingenomen.

Jon Snow (Kit Harington) is nu de Koning in het Noorden en hij gaat zich dan ook bezighouden met het noorden veilig te houden tegen de White Walkers. Ondertussen zijn ook Bran Stark (Isaac Hempstead Wright) en Meera Reed (Ellie Kendrick) ook onderweg naar Winterfell, net als Brienne (Gwendoline Christie) en Podrick (Daniel Portman)

Cersei (Lena Headey) is nu de Koningin van Westeros en probeert dan ook alle koninkrijken binnenboord te houden. Ook heeft ze het op één iemand voorzien.

Vanaf maandaag 17 juli is het zevende seizoen van Game of Thones te zien bij Ziggo On Demand bij het Ziggo Movies & Series XL pakket

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven