web analytics

Laatste seizoen Dokter Deen bij NPO1

Dokter DeenVanaf donderdag 1 maart is bij NPO1 het vierde en laatste seizoen te zien van de Nederlandse serie Dokter Deen. Dit seizoen telt tien afleveringen.

In de eerste aflevering zien we hoe het is afgelopen met Maria Deen (Monique van de Ven) die een hartaanval kreeg op het strand. Ze moet een zware operatie ondergaan en hoe dat afloopt is onzeker. Dan maken we een tijdsprong van vier jaar en heeft Robbert (Jelle de Jong) de huisartspraktijk overgenomen met zijn vriendin Pip (Abbey Hoes). Doordat ze samenwerken komt hun relatie onder druk te staan. Isa (Markoesa Hamer) woont met haar man dominee Freek (Oren Schrijver) in het huis van Dokter Deen waar ze zorgen voor Femke, het kind van haar zus Wendy (Lisa Smit) die in Utrecht dierengeneeskunde studeert.

Met Moeder Deen (Pleuni Touw) gaat het ook niet al te best, ze vraagt voortdurend naar Maria, maar iedereen geeft haar een ander antwoord. Isa wil haar naar een verzorgingstehuis sturen, maar Moeder Deen wil daar niets van weten. Oscar (Leopold Witte) heeft ook zo zijn eigen gezondheidsproblemen. Ook met de gezondheid van Jan Barendtsz (Jack Vecht) gaat het slecht. Nieuwe personages dit seizoen zijn: Zola (Maartje van de Wetering), Eva (Maartje Remmers) en de populaire zanger Otis Monk (Mingus Dagelet).

Het vierde en laatste seizoen van Dokter Deen is vanaf 1 maart elke donderdag om 20:30 te zien bij NPO1

Lees ook:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven