web analytics

Komedieserie Unstable bij Netflix

Op donderdag 30 maart is bij Netflix de komische serie Unstable te zien. De serie met Rob Lowe en zijn zoon John Owen Lowe in de hoofdrol telt acht afleveringen.

In de serie volgen we de succesvolle biotech-ondernemer Ellis Dragon (Rob Lowe) als hij worstelt om op de been te blijven na de dood van zijn vrouw. Zijn zoon Jackson (John Owen Lowe) keert terug naar huis om het familiebedrijf te redden van een dreigende ramp, een tweeling (Tom Allen en John Parr) die in de raad van bestuur zitten willen graag van Ellis af, terwijl Ellis’ werknemers blijven werken aan hun potentieel wereld veranderende technologie.

De vader-zoon relatie tussen Ellis en Jackson is wat moeizaam, Jackson vindt het lastig om uit de schaduw van zijn vader te stappen, maar hun relatie zou het enige kunnen zijn wat Ellis kan redden. Op het werk heeft Ellis steun van CEO Anna (Sian Clifford) en zijn wetenschappers Luna (Rachal Marsh), die wat onhandig is en verliefd wordt op Jackson wat voor problemen zorgt als ook haar collega en beste vriendin Ruby (Emma Ferreira) Jackson ook wel aantrekkelijk vindt. Als projectmanager is Malcolm (Aaron Branch) aangesteld, een jeugdvriend van Jackson en de grootste fan van Ellis. Voor zijn mentale gezondheid heeft Ellis Leslie (Fred Armisen) aangesteld die het zelf erg moeilijk heeft met de scheiding van zijn vrouw.

Unstable is vanaf donderdag 30 maart te zien bij Netflix

Lees ook:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven