Kerstserie Kasper en de Kerstengelen bij Zapp

Kasper en de KerstengelenVanaf zondag 6 december zent de AVROTROS op Zapp de nieuwe avonturenserie Kasper en de Kerstengelen uit. De serie wordt tussen Sinterklaas en kerst dagelijks uitgezonden.

In Kasper en de Kerstengelen volgen we de elfjarige Kasper (Sem Hulsmann) die astronaut wil worden. Maar nu gaat hij verhuizen van de stad naar een molen op het platteland, een idee van zijn ouders (Horace Cohen en Wendell Jaspers) omdat zus Loes (Loïs Beekhuizen) blind is. De moeder van Kasper begint een biologische winkel in het dorpje en zijn vader knapt de molen op.

Kasper vindt er eigenlijk niets aan tot hij Ava (Demian Henkes) en Zazu (Noah de Nooij) ontmoet. Het blijken engelen te zien die de weg zijn kwijtgeraakt en op aarde zijn neergestort. Ondanks hun magische krachten hebben ze toch wat hulp nodig om naar huis te gaan en Kasper wil maar al te graag helpen. Ondertussen is er een strijd tussen de moeder van Kasper en de supermarktbaas (René van ‘t Hof) die de biologische producten maar niets vindt en wil haar winkel saboteren.

Kasper en de Kerstengelen is vanaf 6 december elke dag om 18:05 te zien op Zapp

Lees ook:

Redactie