web analytics

Italiaanse serie Tutto chiede salvezza bij Netflix

Tutto chiede salvezzaOp vrijdag 14 oktober is bij Netflix de Italiaanse serie Tutto chiede Salvezza (Engelse titel: Everything Calls for Salvation) te zien. De serie telt zeven afleveringen.

De twintiger Daniele (Federico Cesasri) vraagt zichzelf af of hij gek geworden is als hij wakker wordt in een psychiatrische afdeling en voor zeven dagen gedwongen opgenomen is. Na een psychotische crisis zit hij daar en heeft hij te maken met dokters die in zijn brein willen snuffelen en verpleegkundigen die cynisch en ongeïnteresseerd zijn. Ook zit hij met vijf kamergenoten waarmee hij denkt dat hij niets gemeen heeft. Zijn kamergenoten zijn Mario (Andrea Pennacchi), Gianluca (Vincenzo Crea), Giorgio (Lorenzo Renzi), Madonnina (Vincenzo Nemolato) en Alessandro (Alessandro Pacioni).

Zeven dagen zijn lang en wat eerst voelt als een straf ontwikkelt zich in één van de meest intense en vormende ervaringen van zijn leven. De serie draait om de thema’s mental health, de betekenis van normaal zijn, de kracht van vriendschap en het belang van relaties. We zien hoe Daniele zichzelf leert te accepteren en anderen kan helpen om betekenisvolle relaties aan te gaan.

Tutto chiede salvezza is vanaf vrijdag 14 oktober te zien bij Netflix

Lees hier een recensie van de serie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven