web analytics

Italiaanse miniserie La vita che volevi bij Netflix

Op woensdag 29 mei is bij Netflix de Italiaanse miniserie La vita che volevi (Engelse titel: The Life you wanted) te zien. De serie telt zes afleveringen.

In de serie zien we dat Gloria (Vittoria Schisano) ervan overtuigd is dat ze het geluk heeft gevonden in Lecce waar ze een klein toeristenbureau heeft opgericht en helemaal gelukkig is met Ernesto . Haar leven wordt op haar kop gezet door de komst van Marina (Pina Turco), een oude vriendin uit hun studententijd in Napels. Het is ook de tijd van voordat Gloria aan haar transitie is begonnen. Daarom wil Gloria liever niet contact met Marina maken, omdat het haar herinnert aan een deel van haar leven dat ze graag zou willen vergeten.

Marina is niet alleen gekomen naar Lecce, ze neemt Andrea (Nicola Bello) en Arianna mee, haar kinderen uit twee verschillende relaties en ze is nu zwanger van haar derde kind, waarvan de vader Pietro (Alessio Lapice) is die nogal gepassioneerd en misschien gevaarlijk karakter heeft. Marina heeft verschillende geheimen en ook duikt al snel Sergio op, de vader van Arianne die onmiddelijk op zijn hoede is voor Gloria.

La vita che volevi is vanaf woensdag 29 mei te zien bij Netflix

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven