web analytics

Innocent seizoen 2 bij Canvas en NPO2

InnocentOp zaterdag 21 en 28 augustus is bij NPO2 en vanaf oktober bij canvas is het tweede seizoen van de Britse serie Innocent te zien. Dit seizoen is een nieuw verhaal en telt twee dubbelafleveringen.

Lerares Sally Wright (Katherine Kelly) wordt na vijf jaar gevangenisstraf alsnog vrijgesproken van de moord op een vijftienjarige leerling en ze keert terug naar haar oude woonplaats om haar leven weer op te pakken, maar dat blijkt helemaal nog niet zo makkelijk. Ze is nogal wat kwijtgeraakt: haar huwelijk met reclasseringsambtenaar Sam (Jamie Bamber), haar baan, haar status en haar goede naam in de gemeenschap. Nadat ze is vrijgesproken denkt ze aan de ouders van Matty, John (Andrew Tiernan) en Maria Taylor (Lucy Black) die nog steeds in een nachtmerrie leven.

De politie heropent het onderzoek en Sally wil er alles aan doen om de echte moordenaar achter de tralies te krijgen. Detective Michael Braithwaite (Shaun Dooley) keert terug op werk en leidt het hernieuwde onderzoek en stuit op een hoop tegenstrijdige verklaringen.

Het tweede seizoen van Innocent is op zaterdag 21 en 28 augustus rond 22:25 te zien bij NPO2.

Vanaf 23 oktober is om 20:40 en 21:30 de serie te zien bij Canvas. Dit seizoen is vanaf 8 juli 2023 elke zaterdag opnieuw te zien bij Canvas.

Lees ook:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven