Idiotsitter krijgt tweede seizoen, Big Mouth en Decline and Fall aangekondigd

NetflixComedy Central heeft bekend gemaakt dat de komedieserie Idiotsitter een tweede seizoen krijgt van tien afleveringen. Deze worden in 2017 uitgezonden. In het eerste seizoen zagen we hoe Billie (Charlotte Newhouse) uit geldnood reageerde op een advertentie waar een babysitter werd gezocht. Het bleek dat er een voogd werd gezocht voor Gene (Jillian Bell), een rijk tienermeisje met huisarrest in de villa van haar vader. In het tweede seizoen zullen ze op de universiteit te vinden zijn.

Netflix heeft een tien afleveringen tellend seizoen besteld van de animatiekomedie Big Mouth. De serie volgt de tieneravonturen van Nick Kroll (Bekend van de Kroll Show) en Andrew Goldberg. De stemacteurs zijn naast Kroll, John Mulaney, Maya Rudolph, Jason Mantzoukas, Jordan Peele, Fred Armisen, Jenny Slate en Jessi Klein. Heel veel over de serie is nog niet bekend behalve dat die ergens in 2017 moet verschijnen.

BBC Two heeft bekend gemaakt dat ze de drie-delige satire Decline and Fall zullen uitzenden, gebaseerd op het gelijknamige boek van Evelyn Waugh. In de serie zien dat Paul Pennyfeather (Jack Whitehall) een student is aan Oxford in de jaren ’20 van de vorige eeuw. Als hij door een fout gelopen grap waar hij slachtoffer van is van school moet gaat hij werken bij een openbare school in Wales waar Dr.Fagan (David Suchet) aan het hoofd staat. Daar ontmoet hij een mooie Zuid-Amerikaanse vrouw, Mrs Margot Beste-Chetwynde (Eva Longoria) die de moeder is van een leerling. Paul is meteen verliefd en kan niet overzien wat er gebeurd als hij besluit haar zoon bijles te geven in de zomer.

Lees ook:

Redactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *