web analytics

I Live With Models seizoen 2 bij Comedy Central

I live with ModelsVanaf zondag 26 februari zendt Comedy Central het tweede seizoen uit van de Britse komedieserie I Live With Models. Het tweede seizoen telt acht afleveringen.

In het tweede seizoen zien we hoe voormalig barista en nu handmodel Tommy (David Hoffman) en het commerciële model Scarlet (Brianne Howe) nu in New York wonen om het daar te maken. Al snel blijkt dat het samenwonen met hun nieuwe huisgenoten al een uitdaging is. Zo wonen ze met plus-size model Jess (Lydia Rose Bewley) en catwalkmodel Molly (Kamilla Alnes). Hun toekomst ligt in handen van agent Marshall (Karan Soni) die dit werk ook nog maar pas doet.

In dit seizoen moet Tommy voor een reclame het gezicht scheren van een beroemd model, krijgt hij aandacht van Molly als haar relatie voorbij gaat. Jess denkt een manier gevonden te hebben om wat volgers te krijgen op social media: met een nerd naar Prom gaan. En Scarlat moet kiezen tussen Tommy of een erg knap model in een reclame. In de eerste aflevering is het Nederlandse model Loiza Lamers te zien in een gastrol.

Het tweede seizoen van I Live With Models is vanaf 26 februari elke zondag om 18.30 uur te zien op Comedy Central

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven