Hulu geeft The Mindy Project vierde seizoen

The Mindy Project
Goed nieuws voor alle fans van The Mindy Project. De streamingsite Hulu gaat het vierde seizoen uitzenden.

In de Verenigde Staten konden de kijkers al de serie terugkijken als ze een aflevering gemist hadden bij hulu. Hierdoor bleek dat de hulu-kijker best wel zat te wachten op een vierde seizoen en dus krijgt de serie er ook eentje. Het vierde seizoen telt maarliefst 26 afleveringen.

Wanneer het vierde seizoen dan weer van start gaat is niet bekend gemaakt, dat gebeurd op een later moment. Ook heeft Hulu de optie om nog meer seizoenen te bestellen van The Mindy Project. Echt als een verrassing komt het niet, al toen Fox besloot om de serie te cancelen was er al sprake van dat Hulu de serie zou gaan redden en dat is dus nu gebeurd. The Mindy Project wordt geproduceerd door Universal Television en Universal is ook de eigenaar van Hulu, dus het zal niet moeilijk zijn geweest om een deal te maken.

Hulu wil ook eigen series maken en ze gaan dan ook nog een aantal series uitzenden, zoals dramaseries The Way en 11/22/63 gebaseerd op het Stephen King-boek en de komedieseries Difficult People en Casual.

Lees ook:

Redactie