How To Sell Drugs Online Fast seizoen 3 bij Netflix

How to Sell Drugs Online FastVanaf dinsdag 27 juli is bij Netflix de Duitse serie How To Sell Drugs Online Fast te zien.

Na enorme veranderingen in het mydrugs-team zijn de kaarten opnieuw geschud. Het is voor Moritz (Maximilian Mundt) erg gevaarlijk gebleken om naar Nederland te komen en het is maar afwachten hoe de Nederlanders op hem reageren. Ondertussen blijft Moritz ook werken voor de familie van Boba en de vraag is dan ook hoe ze reageren op zijn verraad. Ook was er aan het einde van het tweede seizoen ruzie tussen Moritz, Dan (Damian Hardung) en Lenny (Danilo Kamperidis). Komt het weer goed of gaan ze voor zichzelf beginnen samen met Kira (Lena Urzendowsky)? Ondertussen zit ook justitie hem op de hielen en is het nog maar de vraag hoe Lisa (Anna Lena Klenke) reageert wat haar vriend in zijn vrije tijd uitspookte.

Het derde seizoen van How To Sell Drugs Online Fast is vanaf 27 juli te zien bij Netflix

Op 3 augustus verschijnt bij Netflix de documentaire Shiny_Flakes: The Teenage Drug Lord waarin we zien hoe Maximilian S., waarop Moritz uit de serie is gebaseerd, vanuit zijn slaapkamer in Leipzig een drugsimperium opbouwt met de website Shiny Flakes.

Lees ook:

Redactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *