web analytics

Star Trek: Picard bij Veronica

Star Trek PicardVanaf zondag 25 juli is bij Veronica de Amerikaanse serie Star Trek: Picard te zien. De serie telt tien afleveringen.

Het is het einde van de 24ste eeuw en veertien jaar na het pensioen van de Starfleet heeft Jean-Luc Picard (Patrick Stewart) een rustig leven op zijn wijngaard met de hulp van zijn vrienden en hulpjes Laris (Orla Brady) en Zhaban (Jamie McShane). Maar dan komt Dahj Asha bij hem voor hulp en hij denkt dat ze verbonden is met Dara en wil haar helpen, maar dan wordt ze vermoord.

Haar tweelingzus Soji Asha (Isa Briones) wordt ook gevolgd door de romulan Narek (Harry Treadaway ). Picard doet er alles aan om haar te beschermen en dus stelt hij zijn eigen team samen: Dr. Agnes Jurati (Alison Pill), voormalig collega Raffi Musiker (Michelle Hurd), piloot Cristóbal Rios (Santiago Cabrera), martial artist Elnor (Evan Evagora) en een Fenris Ranger Seven of Nine (Jeri Ryan). Al snel komen ze oog in oog te staan met de mysterieuze krachten die achter Soji aanzitten en die een bedreiging voor het universum zijn.

Star Trek: Picard is vanaf 25 juli elke zondag om 20:00 en 21:00 te zien bij Veronica

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven