Heathers wordt serie, Tweede seizoen voor Nobodies en Startup

TVLandDe Amerikaanse zender TV Land gaat in de herfst van 2017 de serie Heathers uitzenden gebaseerd op de gelijknamige film. Het eerste seizoen telt tien afleveringen. Hierin zien we hoe Veronica Sawyer (Grace Victoria Cox) moet omgaan met een andere maar net zulke vreselijke groep Heathers: Heather Chandler (Melanie Field), Heather Duke (Brendan Scannell) en Heather McNamara (Jasmine Mathews). James Scully speelt de rol van JD en ook Shannen Doherty, die in de film speelde, zal een gastrol spelen.

De zender TV Land kondigde ook het tweede seizoen van twaalf afleveringen aan van de komedieserie Nobodies. De serie gaat pas op 29 maart van start. Het tweede seizoen zal dan in 2018 te zien zijn. De serie gaat over drie scriptschrijvers die proberen hun bekende vrienden in hun film te laten spelen zodat ze zelf ook beroemd worden.

Crackle maakte bekend dat de dramaserie StartUp een tweede seizoen krijgt die later in 2017 wordt uitgezonden. De serie volgt de beginfase van GenCoin, dat bedacht is door Izzy Morales (Otmara Marrero), een van zijn investeerders is Nick Talman (Adam Brody). De FBI-agent Phil Rask (Martin Freeman) doet er alles aan om hen te pakken te krijgen.

Lees ook:

Redactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *