web analytics

Handmaids Tale seizoen 4 bij Videoland en canvas

The Handmaid's TaleVanaf vrijdag 30 april is bij Videoland wekelijks het vierde seizoen van de Amerikaanse serie The Handmaid’s Tale te zien. Dit seizoen telt tien afleveringen.

In het vierde seizoen zien we dat June (Elisabeth Moss) terugslaat tegen Gilead als rebellenleider, maar de risico’s die ze neemt brengen onverwachte en gevaarlijke uitdagingen. Haar strijd voor rechtvaardigheid en wraak nemen de overhand en verwoesten haar meest gewaardeerde relaties. Aan het eind van het derde seizoen zagen we hoe June zichzelf opofferde om een vliegtuig vol kinderen en moeders te laten ontsnappen naar Canada. June is gewond en wordt door de andere handmaid’s opgevangen.

Ook zien we hoe het Rita (Amanda Brugel), die in Gilead een martha was, maar nu in Canada een vrij leven heeft waar ze niet meer hoeft te koken en schoonmaken voor anderen. Ze komt er al snel achter dat haar hele familie waarschijnlijk overleden is en ze vraagt zich af hoe het zit met het plan van de manipulatieve Serene Joy Waterford (Yvonne Strahovski).

Het vierde seizoen van The Handmaid’s Tale is vanaf 30 april elke vrijdag te zien bij Videoland.

Vanaf 8 december is bij Canvas elke woensdag om 22:10 en 23:05 het vierde seizoen te te zien.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven