web analytics

The Handmaid’s Tale seizoen 5 bij Videoland

The Handmaid's TaleVanaf donderdag 15 september is bij Videoland wekelijks het vijfde seizoen van de Amerikaanse serie The Handmaid’s Tale te zien. Dit seizoen telt tien afleveringen en een zesde en laatste seizoen is al aangekondigd.

De serie, gebaseerd op het gelijknamige boek van Margaret Atwood, speelt zich af in het dystopische land Gilead, wat voorheen de Verenigde Staten was. We volgen Offred/June (Elizabeth Moss), één van de vruchtbare vrouwen in het land die als een dienstmaagd leeft voor een machtige commandant.

In het vijfde seizoen moet June de gevolgen aanvaarden voor het vermoorden van commandant Waterford terwijl ze ook haar identiteit en doel in het leven zoekt. Serena (Yvonne Strahovski) wil bekender worden in Toronto als ook de invloed van Gilead steeds groter wordt in Canada. Lawrence (Bradley Whitford) is juist bezig met Nick (Max Minghella) en Lydia (Ann Dowd) om Gilead te hervormen en zo aan de macht te komen. June, Luke (O. T. Fagbenle) en Moira (Samira Wiley) zijn bezig met hun strijd tegen het land van een afstand terwijl ze ook Hannah (Jordana Blake) willen redden.

Het vijfde seizoen van The Handmaid’s Tale is vanaf 15 september elke donderdag te zien bij Videoland

Lees ook:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven