web analytics

Miniserie Fosse/Verdon bij Disney+

fosseverdonVanaf vrijdag 30 april is de Amerikaanse miniserie Fosse/Verdon te zien bij Disney+. De serie telt acht afleveringen.

De serie vertelt het verhaal van de romantische en creatieve relatie tussen Bob Fosse (Sam Rockwell) en Gwen Verdon (Michelle Williams). Hij was een visionair in filmen en de meest invloedrijke choreograaf en regisseur, zij was de grootste danseres op Broadway. Samen veranderde ze hoe het Amerikaanse entertainment er uit kwam te zien, maar het koste wel wat. We zien de geheime kanten van de showbusiness, de prijs die je moet betalen om de grootste te worden en het lijden wat gedaan is uit de naam voor kunst.

We zien hoe Bob Fosse na het floppen van zijn debuutfilm Sweet Charity er alles aan doet om zijn volgende regie-project, Cabaret, een succes probeert te maken, al moet hij het opnemen tegen producent Cy Feuer (Paul Reiser) en we zien hoe Gwen en Bob elkaar ontmoeten en hun relatie begon ten koste van het huwelijk waar Bob nog in zit met Broadwayster Joan McCracken (Susan Misner).

Fosse/Verdon is vanaf vrijdag 30 april te zien bij Disney+

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven