Hackerserie Scorpion bij Veronica

Scorpion
Vanaf 14 december zend Veronica de nieuwe serie Scorpion uit, deze hackerserie is geïnspireerd op een waargebeurd verhaal over een tophacker, Walter O’Brien die op dertienjarige leeftijd NASA wist te hacken.

Scorpion gaat over de briljante professer Walter O’Brien (Elyes Gabel) die een van de hoogst gemeten IQ’s ter wereld heeft. Ook heeft hij een bedrijf, Scorpion, wat hij met moeite boven water weet te houden. Dan komt Agent Cabe Gallo (Robert Patrick) langs en vraagt hem en zijn team te helpen een probleem op te lossen en daarna wordt scorpion ingelijft als overheidsteam die verschillende digitale problemen oplost.

Bij het Scorpionteam hoort natuurlijk Walter O’Brien met een IQ van 197, Sylvester Dodd (Ari Stidham), die alles over statistieken weet, Happy Quin (Jadyn Wong) een ingenieur die alles kan maken en Toby Curtis (Eddie Kaye Thomas) een psycholoog die heel goed mensen kan lezen. Ook bieden ze hulp aan Paige Dineen (Katharine McPhee), een serveerster die het team met normale mensen leert omgaan. Het team leert haar dan weer om gaan met haar negen jarige zoontje dat een genie is.

Scorpion is te zien vanaf Zondag 14 december om 20:30 bij Veronica

Lees ook:

Redactie