web analytics

Fox geeft Lucifer en Rosewood tweede seizoen

RosewoodDe Amerikaanse zender Fox heeft bekend gemaakt dat de dramaseries Lucifer en Rosewood een tweede seizoen krijgen.

Lucifer volgt Tom Ellis als Lucifer Morningstar, de duivel, die zich verveelt in hel en er genoeg van heeft. Hij verhuist naar Los Angeles waar hij een pianobar runt en ondertussen ook de politie helpt met het straffen van criminelen, want dat vindt hij wel leuk.

De andere serie is Rosewood en daarin volgen we patholoog Dr. Beaumont Rosewood (Morris Chestnut) die wordt gevraagd om de moord op te lossen van een jonge vrouw die ooit nog student van zijn moeder was. Hij moet samenwerken met detecive Annalise Villa (Jaina Lee Ortiz) die naar Miami is gekomen na de dood van haar man.

Lucifer en Rosewood voegen zich bij de volgende series die volgend jaar terug komen: Scream Queens, Empire, Gotham, Brooklyn Nine-Nine, Last Man On Earth en het laatste seizoen van Bones. Nog onzeker is het lot van de nieuwe series The Grinder en Grandfathered net als New Girl en Sleepy Hollow. De verwachting is dat de andere nieuwe series Second Chance, Minority Report, Cooper Barrett’s Guide To Surviving Life en Bordertown volgend seizoen niet zullen terugkeren.

Lees ook:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven