web analytics

Fargo seizoen 2 vanaf 13 oktober bij Netflix

FargoVanaf dinsdag 13 oktober komt bij Netflix elke week een aflevering beschikbaar van de Amerikaanse serie Fargo. Dat is een dag nadat deze in de VS is uitgezonden. Het tweede seizoen telt tien afleveringen

Het tweede seizoen van Fargo speelt zich af in 1979, maarliefst dertig jaar eerder dan het eerste seizoen. Kirsten Dunst speelt Peggy Blomquist, een schoonheidsspecialiste in een klein stadje die droomt van de grote stad en die uit wil zoeken wie ze nou eigenlijk zelf is en wat ze echt wil. Haar man Ed (Jesse Plemons) is het hulpje van de slachter en steunt zijn vrouw hier mee al begrijpt hij het zelf niet zo.

Ook te zien in dit seizoen is Lou Solverson (Patrick Wilson) die ook in het eerste seizoen te zien was. Hij is nu vier jaar terug uit Vietnam. Zijn schoonvader is Sheriff Hank Larsson (Ted Danson) die zelf een Tweede Oorlogsveteraan is. Lou onderzoekt een zaak waar de lokale misdaadbende en de maffia in betrokken is. tijdens zijn onderzoek ontmoet hij onder andere Karl Weathers (Nick Offerman), een advocaat die vaak dronken is. Joe Bulo (Brad Garrett) is de eerste man van een misdaadorganisatie die vooral groot denkt in een kleine stad. Zijn rechterhand is Mike Milliga (Bokeem Woodbine).

Joe en Mike hebben het voorzien op de Gerhardtfamilie die nu geleid wordt door Floyd (Jean Smart), de mater familias van de nogal criminele Gerhardt familie die besluit dat het nu haar taak is om de familie aan te sturen. Iets wat tegen de zin is van oudste zoon Dodd (Jeffrey Donovan). Hij kan niet wachten tot zijn beide ouders dood zijn zodat hij hun werk kan uitbreiden. Middelste zoon Bear (Angus Sampson) is intimiderend lang, maar wel de redelijkste. Jongste zoon Rye (Kieran Culkin) denkt dat hij heel wat is, maar hij blaft meer dan hij bijt.

Fargo seizoen 2 is vanaf 13 oktober elke dinsdag te zien bij Netflix

Lees ook:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven