Fais pas ci, fais pas ça seizoen 9 bij TV5Monde

Fais pas ci fais pas caVanaf vrijdag 16 november is bij TV5Monde het negende en laatste seizoen te zien van de Franse komedieserie Fais pas ci, fais pas ça. Dit seizoen telt zes afleveringen.

De eerste twee afleveringen spelen zich af in 2017. Renaud (Guillaume de Tonquédec) is 50 en hij is depressief en maakt zich zorgen over zijn gezondheid en de zin van het leven. Hij verwaarloost zijn gezin en brengt ook de toekomst van het bedrijf in de gevaar. Valérie (Isabelle Gélinas) wil het bedrijf en haar huwelijk redden. Denis (Bruno Salomone) probeert Éliott (Lilian Dugois) er juist van overtuigen om zich verkiesbaar te stellen. Ondertussen heeft Salomé (Myrtille Gougat) last van een oedipuscomplex.

De derde en vierde aflevering spelen zich af in 2022. Éliott is verloofd met de Indiase Ravija (Ruchi Ranjan) en de familie Bouley reist dan ook naar India om kennis te maken met de schoonfamilie en loopt de spanning op voor het huwelijk. Bij de familie Lepic heeft Renaud het opnieuw zwaar en verdraagt Fabienne (Valérie Bonneton) de uitbundige nieuwe partner van Charlotte (Cannelle Carré-Cassaigne) slecht.

De vijfde en zesde afleveringen spelen zich af in 2027 waar de families Lepic en Bouley al ruim twee jaar geen contact meer met elkaar hebben. Ëliott is wel opnieuw begonnen met tekenen en schrijft een strip over de twee families.

Het negende en laatste seizoen van Fais pas ci, fais pas ça is vanaf 16 november elke vrijdag om 20:59 en 21:50 te zien bij TV5Monde

Lees ook:

Redactie