web analytics

Elite seizoen 4 bij Netflix

EliteOp vrijdag 18 juni is bij Netflix het vierde seizoen van de Spaanse tienerserie Elite te zien. Dit seizoen telt acht afleveringen en een vijfde seizoen is al aangekondigd.

Dit seizoen zien we hoe het verder gaat met Samuel (Itzan Escamilla), Guzman (Miguel Bernardeau), Ander (Arón Piper), Omar (Omar Ayuso), Cayetana (Georgina Amorós) en Rebeca (Claudia Salas). Maar bij Las Encinas is er een nieuwe rector die laat weten dat er een nieuwe wind waait: het wordt allemaal een stuk strenger. Maar er zijn ook vier nieuwe leerlingen dit jaar. Zo is er Patrick Blanco Commerford (Manu Rios) en zijn tweelingzus Ari (Carla Díaz) die meteen oog heeft voor Guzman. Hun zus Mencía (Martina Cariddi) heeft meteen een oogje op Rebeca. Ook nieuw is Phillipe Von Triesenberg (Pol Granch), een kroonprins uit een Centraal Europees land.

Er zal een strijd plaatsvinden tussen de oude studenten en de nieuwe klasgenoten én de nieuwe schoolleiding. Het is een botsing van werelden waar de waarde van vriendschap, liefde, loyaliteit, ontdekking van seksualiteit, de kracht van bevoorrecht te zijn en de cultuur van stilte zullen meer dan ooit op de proef worden gesteld en een confrontatie zal uiteindelijk ontploffen en een tragedie veroorzaken.

Het vierde seizoen van Elite is vanaf vrijdag 18 juni te zien bij Netflix

Lees ook:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven