web analytics

Elite seizoen 5 bij Netflix

EliteOp vrijdag 8 april is het vijfde seizoen van de Spaanse tienerserie Elite te zien. Dit seizoen telt acht afleveringen.

In het vierde seizoen zagen we dat Guzmán besloot om op wereldreis te gaan met zijn beste vriend Ander. Niet alleen omdat ze de wereld willen zien, maar vooral omdat Guzmán Armando heeft vermoord en samen met Rebe (Claudia Salas) en Samuel (Itzan Escamilla) het lichaam in een rivier hebben gedumpt. Dat laatste zorgt ook voor wat strubbelingen in de relatie tussen Samuel en Ari (Carla Díaz). Rebe ondergaat een proces van zelfontdekking en moet Omar (Omar Ayuso) het zonder Ander doen en dan maakt de komst van Bilal (Adam Nourou) het allemaal nog ingewikkelder.

Bilal is niet de enige nieuwe leerling, ook Isadora (Valentina Zenere) is nieuw, de erfgename van een keten van nachtclubs die wel erg veel interesse heeft in Phillipe (Pol Granch) tot ergernis van Cayetana (Georgina Amorós). Iván (André Lamoglia), de zoon van een grote voetballer is erg geliefd bij Patrick (Manu Rios).

Het vijfde seizoen van Elite is vanaf vrijdag 8 april te zien bij Netflix

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven