Eerste seizoen Constantine blijft 13 afleveringen

Constantine
De serie Constantine die in Amerika wordt uitgezonden door NBC krijgt geen extra afleveringen voor het eerste seizoen. Na dertien afleveringen is het seizoen voorbij terwijl een normaal seizoen 22 afleveringen telt.

De zender deed dit al eerder dit seizoen met de comedyseries Bad Judge en A to Z, maar die keren niet meer terug op televisie. Voor Constantine lijkt het iets anders te liggen, daar is er nog een kans dat de serie volgend jaar terugkeert voor een tweede seizoen. Maar laten we wel wezen, heel veel vetrouwen blijkt er niet uit. Het is nu afwachten wat de andere seris bij NBC gaan doen, als ze minder scoren dan maakt Constantine inderdaad nog een kans.

De serie gaat over John Constantine (Matt Ryan), een demonenjager die zijn kennis over het occulte gebruikt om het op te nemen tegen de demonen. Als zijn ziel tot de hel wordt veroordeeld besluit hij er mee op te houden, maar als Liv (Lucy Griffiths) de dochter van één van zijn oudste vrienden wordt opgejaagd door demonen pakt hij zijn strijd weer op. Liv en Constantine vormen een team om de demonen te verslaan.

Lees ook:

Redactie