web analytics

Dramaserie The Bear bij Disney+

The BearVanaf woensdag 5 oktober is bij Disney+ de komische dramaserie The Bear te zien. Het eerste seizoen telt acht afleveringen en een tweede seizoen is al aangekondigd.

In de serie volgen we Carmy Berzatto (Jeremy Allen White) die als prijswinnende chef-kok werkt in de beste restaurants. Hij keert terug naar Chicago om The Beef, het sandwich-restaurant van zijn familie over te nemen nadat zijn broer Mikey is overleden. Het restaurant is ongeorganiseerd, heeft schulden en is eigenlijk een zooitje wat nauwelijks winstgevend is en dat is nu het probleem van Carmy.

Carmy wil het niveau opschroeven en The Beef redden zegt hij tegen zijn zus Sugar (Abby Elliott) en begint met een nieuw menu én nieuwe regels in de keuken. Maar dat gaat er moeilijk in bij het personeel: Richie (Ebon Moss-Bachrach), een opvliegend persoon die als gastheer werkt maar vaak overwerkt is, Tina (Liza Colón-Zayas) werkt er al zo lang dat ze haar eigen manieren heeft om dingen te doen. Aan de andere kant is Marcus (Lionel Boyce), die het brood bakt helemaal geïnspireerd is om de perfecte gastronomische donut te maken. Ook heeft Carmy steun aan de ambitieuze Sydney (Ayo Edebiri) die ingehuurd wordt als souschef.

The Bear is vanaf woensdag 5 oktober te zien bij Disney+

Lees ook:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven