Dramaserie Black Bird bij Apple TV+

Black BirdVanaf vrijdag 8 juli is bij Apple TV+ de gevangenisdramaserie Black Bird te zien. De serie is gebaseerd op een waargebeurd verhaal en telt zes afleveringen.

De serie volgt Jimmy Keene (Taron Edgerton), zoon van een agent die in de gevangenis komt door wapenbezit en tien jaar moet zitten. Als zijn vader (Ray Liotta in zijn laatste rol) een beroerte krijgt doet Jimmy er alles aan om sneller uit de gevangenis te komen.

Ondertussen heeft Larry Hall (Paul Walter Hauser) bekend dat hij een seriemoordenaar is. De nogal excentrieke Larry staat er om bekend dat hij wel vaker dingen toegeeft en dat zorgt er voor dat hij niet eerder in de gevangenis is gekomen. Zijn broer en andere bekenden zeggen dat hij een vreemde is en dat hij gedwongen is om een bekentenis af te leggen. De detectives op deze zaak Janice (Sepideh Moafi) en Brian Miller (Greg Kinnear) komen met een riskant plan. Ze leren Jimmy alles over Larry en plaatsen hem dan over naar de zwaar bewaakte gevangenis om een goede bekentenis te krijgen van Larry. Als dat lukt komt Jimmy eerder vrij.

Black Bird is vanaf 8 juli elke vrijdag te zien bij Apple TV+

Lees ook:

Redactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *