web analytics

Detectivenacht van 4 juni 2016 op NPO2

NPOIn de nacht van 4 op 5 juni vindt de jaarlijkse Detectivenacht weer plaats bij NPO2. Het publiek heeft kunnen stemmen tussen verschillende afleveringen en wie wint wordt uitgezonden, en welke dat is dat blijft tot het laatste moment geheim.

Om 23:25 is Lewis te zien met een aflevering uit het negende seizoen waarin hij een lichaam moet identifeceren dat in een put is teruggevonden. De andere keuze is een aflevering uit het achttiende seizoen van Midsomer Murders waarin een vrouw wordt vermist nadat ze verblind is geraakt door een verschroeiend licht uit een vliegend object.

Om 00:55 wordt of Silent Witness uitgezonden, een aflevering uit seizoen 17 waarin een sporter zijn carrière aan de wilgen kan hangen als er een sekstape uitlekt en hem dus linkt aan een brute moord op een vrouw. De andere keuze is een aflvering van het achtste seizoen van Foyles War waarin een professor vermoord wordt gevonden in een park.

Om 02:40 is er een aflevering te zien van de Camilla Läckberg’s Fjällbacka Murders waarin een fotograaf dood wordt gevonden in zijn studio en Erica de politie weer verschillende stappen voor is. Of er wordt een aflevering uitgezonden uit het vijfde seizoen van Beck. Daar wordt Denise dood gevonden in een hotelkamer in Stockholm. Via de betaling van de kamer komen ze bij Peter Ahre terecht.

Om 04:05 is of de eerste aflevering van Candice Renoir te zien, waarin Candice na tien jaar weer aan het werk gaat als teamleider bij de recherce en zich moet bewijzen als het lichaam van een jonge vrouw wordt gevonden. Of een aflevering van het derde seizoen Death in Paradise. Hierin is de oud-chirurg Emma Redding overleden aan een overdosis in het verzorgingshuis, maar Goodman en zijn team geloven niet in zelfmoord.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven