web analytics

Detective van der Valk seizoen 2 bij NPO2 en één

Van der ValkVanaf zaterdag 26 februari is bij NPO2 het tweede seizoen van Detective van der Valk te zien. Vanaf vrijdag 4 maart is dit seizoen ook te zien bij eén. Dit seizoen telt drie afleveringen.

In de eerste aflevering zien we dat de jonge advocate Susie De Windt dood wordt gevonden in een windmolenpark buiten de stad. Detective Piet Van der Valk (Marc Warren) ziet meteen dat het een vreemde zaak wordt en het team staat voor een raadsel als er citaten van Spinoza, onheilspellende briefjes en allerlei symbolen opduiken waar de jonge agent Job Cloovers (Elliot Barnes-Worrell) wordt ingeschakeld om deze te ontcijferen. Het is dus niet helemaal zeker dat het bij één slachtoffer blijft dus moet het team vaart achter hun onderzoek zetten.

In de tweede aflevering wordt een deel van een lijk gedumpt bij het huis van Angelina Cuyper, een telg van de diamantenfamilie. Een ander deel wordt elders in de stad aangetroffen. Er zijn een hoop verdachten die ieder hun eigen verhaal hebben en met de miljarden die de familie bezit valt er een hoop te verdoezelen.

In de derde aflevering overlijdt een vermaarde muzikante nadat iemand na afloop van een concert een bijtende stof in haar gezicht gooit. Journalist Arjan Hersi lijkt er meer van te weten, maar weigert er iets over te zeggen maar geeft wel een raadselachtige hint. Ondertussen wil Piet de volgende stap nemen in zijn relatie met Lena, maar weet niet hoe.

Het tweede seizoen van Detective Van der Valk is vanaf 26 februari elke zaterdag om 22:10 te zien bij NPO2 en vanaf 4 maart elke vrijdag om 20:35 bij één.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven