CW komt met Riverdale, No Tomorrow, Frequency en tweede seizoen Supergirl

The CWDe Amerikaanse zender The CW heeft bekend gemaakt dat ze de series Riverdale, No Tomorrow en Frequency gaan uitzenden in het seizoen 2016-2017. Ook zal daar het tweede seizoen te zien zijn van de superheldenserie Supergirl.

Het eerste seizoen van Supergirl werd uitgezonden bij CBS en volgde Kara (Melissa Benoist) die besloot om haar krachten te gaan verkennen en dus als Supergirl op te treden. Het tweede seizoen verhuist dus naar The CW waar ook de andere DC-comics series Arrow, The Flash en Legends of Tomorrow worden uitgezonden.

De nieuwe series die ze gaan uitzenden zijn: Riverdale, gebaseerd op de Achie-stripboeken en volgt Archie, Betty, Veronica en hun vrienden in de kleine stad wat Riverdale heet. Acteurs die meespelen zijn: Lili Reinhart, Cole Sprouse, Ahsleigh Murray, Luke Perry, KJ Apa, Madelaine Petsch, Camila Mendes, Marisol Nichols en Mädchen Amick.

In No Tomorrow zien we hoe een risicovermijdende vrouwlijke manager in een distrubutiecentrum verliefd wordt met een vrijbuiter die het leven erg leeft omdat hij denkt dat de apocalypse komt besluiten ze om hun bucketlist af te strepen. Acteurs: Tori Anderson, Josh Sasse, Sarayu Blue, Amy Pietz, Jesse Rath en Jonathan Langdon.

Frequency is gebaseerd op de gelijknamige film en volgt een vrouwlijke detective in 2016 die via een radio contact kan maken met haar vader die in 1996 is overleden. Als ze aan een zaak werken weten ze hun vader-dochter relatie op te bouwen, maar er zijn onvoorziene gebeurtenissen in het heden mede door het butterfly effect. Acteurs zijn: Riley Smith, Mekhi Phifer, Peyton List, Lenny Jacobson, Anthony Ruivivar, Devin Kelly en Daniel Bonjour.

Lees ook:

Redactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *